3D markedsføring

Kom foran i din markedsføring med 3D

Med brug af 3D-løsninger i din markedsføring kan du komme et skridt foran dine konkurrenter. 3D-modeller er især optimale til at vise store, komplekse produkter, som ikke er lette at vise med almindelig video, billeder eller tegninger. 

Vi tilbyder 3D-løsninger med inkluderet AR-funktion. Det betyder, at dine kunder kan scanne en QR-kode med sin mobiltelefon og dermed placere dit produkt i omgivelserne, de befinder sig i. Din salgsafdeling kan også bruge løsningen til at fremvise jeres produkter i kundens egne omgivelser.

3D-løsningen kan både integreres på jeres hjemmeside, som her og i digitale salgskataloger.

Interaktivt virtuelt showroom

Tag dine kunder med ind i dit interaktive virtuelle showroom til en fremvisning af dine produkter. Vi tilbyder dig en løsning, med et virtuelt showroom, som er live-tilgængeligt via jeres egen webserver.

Det interaktive virtuelle showroom er ideel til virksomheden med mange internationale kunder. Du kan også bruge det til oplæring af nye ansatte.

Prøv selv løsningerne herunder.

3D-løsninger

Vis jeres løsninger som 3D-modeller med en AR-funktion inkluderet, eller tage jeres kunder direkte med ind i et interaktivt virtuelt showroom, som er live-tilgængeligt via jeres webserver.

Hvornår skal vi samarbejde?

Hvis jeres virksomhed har brug for en løsning ud over det sædvanlige til jeres digitale markedsførin eller ønsker at være fronløber på de nyeste digitale trends, så lad os tale sammen.

Lad os tales ved.

Hvis du kan genkende ovenstående behov, så er det måske på tide at vi tager en snak. 
Klik på knappen nedenfor og book os til et uforpligtende møde eller ring til os direkte. Vi lover dig både inspiration og en god oplevelse.