Footprint Marketing Agency

Case

Strategi og grafisk løft til en specialist virksomhed

Mekan er en Ingeniørvirksomhed som laver mekaniske løsninger til test, udvikling og produktion i elektronikindustrien. Hvad særligt kendetegner en type virksomhed som Mekan er, at de sidder unikt på deres marked med meget lidt konkurrence i mange år. Med andre ord er de specialister indenfor deres felt. Det store spørgsmål var derfor dengang vi indgik et samarbejde med Mekan: “har vi overhovedet behov for at markedsføre os, med vores loyale kundekreds?”. Mange danske specialistvirksomheder sidder i samme bås og svaret er ikke endegyldigt. 

Men hvad der er vigtigt at pointere er, at alle virksomheder bør følge den digitale udvikling som vi særligt ser i anno 2020. Det er dog balancen af relevant markedsføring som blev en del af vores case med Mekan. 

Samarbejdet blev derfor til en kunde & konkurrent analyse med tilhørende digital strategi som tilsikrede at Mekan fulgte med tendenserne i deres industri. Her gennemgik vi et visuelt løft på deres website, fik designet nye tryksager og igangsatte en LinkedIn kampagne med tilhørende content. 

Hvis du vil vide mere om Mekan, kan du besøge dem her:

Zacharias Westerby

Interesseret i en lignende løsning?

Zacharias Westerby

Partner & Projektleder

 

+45 26355975

zaw@footprint.dk

Vil du vide mere?

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Skriv til os, og lad os hjælpe jer med at skabe effektiv markedsføring, som målretter sig lige netop jeres marked. 

+45 26 35 59 75

kontakt@footprint.dk