Content Marketing

Hold jeres virksomhed i front inden for content marketing

Content marketing handler om at vække nysgerrighed, engagere og fastholde dine kunder ved at dele relevante videoer, artikler, blogindlæg, nyhedsbreve, podcasts, SoMe-opslag osv. Content marketing er derfor en vigtig del af jeres strategi og vigtigt at prioritere højt på marketing-to-do’en.

 
3 (af de 100) gode grunde til, at du skal fokusere på content marketing:
  • Med relevant indhold får du rentable leads
  • Med engagerende indhold bliver du i ”top of mind” hos dine kunder
  • Med godt, relevant og nytænkende indhold skaber du loyale kunder

Vil du gerne fokusere på content i din markedsføring, men har du også fundet ud af, at content marketing kræver planlægning, tid og masser af opmærksomhed? Vi kan hjælpe dig!

Footprint skaber vækst for din virksomhed gennem relevant og engagerende indhold, der rammer plet hos målgruppen.

 
Sådan er processen

Vi starter ud med et indledende møde, hvor vi lærer jer bedre at kende. Her kommer vi ind på jeres tone of voice, jeres mål og hvad der gør jer specielle.

Herefter ligger vi en contentplan, der danner rammen om jeres content marketing. Med det på plads starter vi arbejdet – enten i samarbejde med jer eller alene. Vi vil lære jeres virksomhed at kende, men det er trods alt jer, der er eksperterne i virksomheden. Derfor giver I vores arbejde feedback.

Vi tilbyder løbende evaluering af resultaterne gennem analyse, som vi fremlægger for jer. 

Hvornår skal vi samarbejde?

Hvis jeres virksomhed har brug for en opdatering af de nuværende digitale platforme, som i bruger i dag, er nyopstartet og vil komme godt i gang fra start af, eller ønsker at være frontløber på nogle af de nyeste digitale trends, så lad os tale sammen.  

Lad os tales ved.

Hvis du kan genkende ovenstående behov, så er det måske på tide at vi tager en snak. 

Klik på knappen nedenfor og book os til et uforpligtende møde eller ring til os direkte. Vi lover dig både inspiration og en god oplevelse.