Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ekstern Marketingafdeling

Et eksternt partnerskab til eksekvering af jeres markedsføring.

Der er stor værdi i at samle hele jeres marketingsindsats et sted om det er internt eller eksternt. Jo flere led I har koblet på jeres markedsføring, jo flere resurser skal I nemlig bruge på koordinering. I skal dog have en hvis mængde volumen på jeres marketing, før det betaler sig for jer at ansætte en fast medarbejder til at stå for det. Jeres tid vil derfor ofte være bedst givet ud, ved at fokusere på det I gør bedst, nemlig salg og udvikling.  

Som marketingbureau og jeres eksterne marketingafdeling kan vi samle hele indsatsen under ét tag og give jer den værdi som tilsvarer en intern medarbejder. Løsningen skalerer vi præcist efter jeres behov, så I kun betaler for lige netop det i har brug for.  

Hvad du bl.a. kan bruge din eksterne marketingafdeling til:

Sociale Medier

Fuld vedligehold og eksekvering af jeres indhold på alle sociale medier.

Vedligehold af Website

Vi holder jeres website opdateret, yder support og udvikler det løbende efter behov.

Tekstforfatning

Vi sørger for alt tekstforfatning til jeres content på dansk og engelsk.

SEO

Få løbende analyse og opdatering af nøgleord på jeres hjemmeside og content, mm. så i forbliver synlige ved søgeresultater på google.

Grafisk Design

Vi designer alt jeres content og præsentationsmateriale ud fra enten et nyt eller eksisterende CVI, så alt jeres materiale er æstetisk og genkendeligt overfor jeres kunder.

Video & Foto

For at skabe en rød tråd igennem hele jeres markedsføring tilsikrer vi, at der bliver taget autentiske billeder til alt jeres materiale. Derudover kan vi også supplere jeres content med en skarp video til både SoMe og præsentationer.

Hvornår skal vi samarbejde?

Hvis i har behov for en løbende eksekvering af jeres marketingsindsats, men ikke har midlerne til en fastansættelse, eller blot ønsker fordelene ved at samle hele indsatsen under et tag, vil i få stor værdi af at bruge os som jeres eksterne marketingafdeling. 

Lad os tales ved.

Hvis du kan genkende ovenstående behov, så er det måske på tide at vi tager en snak. 

Klik på knappen nedenfor og book os til et uforpligtende møde eller ring til os direkte. Vi lover dig både inspiration og en god oplevelse.