Hvorfor arbejde med os?

Vi har mange grunde til at påstå, at vi er din rigtige samarbejdspartner. Årsagen baserer vi dog ikke alene på vores kompetencer indenfor markedsføring. 

"hvis I finder det vigtigt at bruge sælgere med teknisk baggrund og erfaring, så er det også afgørende at tænke det ind I Jeres marketing".

Det forklarer vi i hvert fald altid vores kunder og det beskriver i særdeleshed hvem vi er hos Footprint Marketing Agency. Vi er nemlig ikke blot tekniske indenfor marketing men har rent faktisk teknisk forståelse, viden og erfaring indenfor dansk industri, herunder indenfor Vind, Offshore, IT, Automation mfl. 

Ideen bag vores navn kommer nemlig af, at vi ønsker at hjælpe danske virksomheder med sætte deres aftryk på det globale marked, gennem målrettet og gennemtænkt markedsføring. Heraf navnet “Footprint”.  

Derfor skal du arbejde sammen med os:

20 års erfaring fra dansk industri

Med erfaring indenfor R&D, Software, Produkt & Forretningsudvikling samt Marketing i særligt Automation, Vind og Elektronikindustrien, udvikler vi en løsning som matcher tendenserne i jeres industri.

vi agerer som jeres eksterne partner

Hos os får i en løsning som tilsvarer eller supplerer en intern marketing funktion i jeres virksomhed. Hermed lærer vi jeres virksomhed bedst muligt at kende, til at skabe den fulde tillid der skal til for at skabe de resultater der afspejler jeres DNA.

Jeres resultater er også vores

Vi er ikke tilfredse med de løsninger vi udvikler for jer, før vi leverer målbare resultater.

Vi følger op

Vi indsamler data fra de implementerede løsninger vi har lavet, deler dem med jer og tilpasser dem løbende, så i altid får det optimale ud af jeres markedsføring.