Strategi & konceptudvikling

Har I styr på jeres digitale marketingstrategi?

Som virksomhedsejer kan du efterhånden ikke komme udenom digital markedsføring. Du bliver nødt til at tage stilling til din marketingstrategi for virksomhedens digitale tilstedeværelse. Det gælder både yndre virksomheder, men især også veletablerede virksomheder, der over mange år har opbygget en forretningsmetode og -strategi, som er forandret i arbejdsgange og salgsprocesser. Det er vigtigt, at denne strategi er synergi med den digitale tilstedeværelse. Det kan vi hjælpe dig med. 

Om du er nyopstartet eller veletableret virksomhed med brug for hjælp til udarbejdelse af den digitale marketingstrategi, så hjælper vi dig gerne. Vi er et marketingbureau, der hjælper B2B virksomheder med at udvikle en digital marketingstrategi i tråd med din virksomheds værdier. Vi er specialister inden for dansk industri i spændingsfeltet mellem vind, offshore, IT og automation. 

Hos Footprint Marketing Agency hjælper vi din virksomhed med at sætte aftryk på markedet gennem målrettet og gennemført markedsføringer – derfor vores navn.

Hvornår skal vi samarbejde?

Hvis jeres virksomhed er i den spæde opstart, har brug for en komplet ændring og nytænkning af jeres koncept, eller blot mangler en ekstern partner til at skubbe jer i den rigtige retning, vil i kunne få stor værdi af at samarbejde med os. 

Lad os tales ved.

Hvis du kan genkende ovenstående behov, så er det måske på tide at vi tager en snak. 

Klik på knappen nedenfor og book os til et uforpligtende møde eller ring til os direkte. Vi lover dig både inspiration og en god oplevelse.